Meleg ruhát, ennivalót és játékokat várnak

Miskolc – Mikulás Adománygyűjtő Akciót szervez a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Fidesz Női Tagozata. Ennek kapcsán tartottak pénteki sajtótájékoztatót a megyeházán.

Pelczné dr. Gáll Ildikó, az Európai Parlament alelnöke, a női tagozat elnöke elmondta: az akciót a megye mind a hét választókerületében megszervezik.

Elsősorban meleg ruhákat, tartós élelmiszereket, játékokat és könyveket várnak, melyeket a női tagozat önkéntesei és megyei vezetői adnak át az érintett szociális és oktatási intézményeknek: iskoláknak, óvodáknak, idősek otthonának.

Az elnök hangsúlyozta: a Fidesz női tagozata fontosnak tartja felhívni a figyelmet a szegénységgel és kiszolgáltatottsággal küzdő gyermekek és idősek helyzetére. Ezért is fontos, hogy egy-egy ajándék őket is boldoggá tegye Mikulás napján.

A felajánlók Bánné dr. Gál Boglárka, a Fidesz női tagozatának megyei elnöke segítségével vehetik fel a kapcsolatot saját választókerületük illetékeseivel. A gyűjtés november 30-án zárul, az ünnepélyes átadásokat különböző időpontokban december 4-én szervezik. Kapcsolatfelvétel és további információk: 20/500-46-90

ÉM-HE
hirdetés
hirdet�s