Méhvel csípette meg osztálytársnõjét a harmadikos indonéz kisfiú

Bíróság elé állítottak egy kilenc éves kisfiút Indonéziában, miután méhvel csípette meg osztálytársnõjét még tavaly márciusban. A tárgyalást vezetõ bíró szerint az ügy nem tartozik rájuk, ezért ejtette a vádat.

A 9 éves David Juszuf az iskola környékén fogta meg a méhet, amit aztán az osztálytársnõje arcára tett. A rovar megcsípte a kislányt, akinek éktelen haragra gerjedt szülei feljelentést tettek a rendõrségen. A hónapokig tartó jogi huzavona után januárban vádat emelt a bíróság bántalmazás miatt, és állítólag akár három évet is kaphatott volna a gyerek.

Ám hétfõn a tárgyalást vezetõ bíró ejtette a vádakat. “Az ügy nem tartozik a bíróságra. Az iskolának és a szülõknek kellett volna békésen rendeznie a dolgot, mert ez egy közönséges gyerekcsíny” – mondta Sutriadi Yahya kihúzva ezzel a gyermeket a slamasztikából. Juszuf anyja sírva fakadt az ítélet hallatán, és azt mondta, elégedettek az ítélettel, és ezentúl rendesen odafigyelnek a gyerekük illõ viselkedésére.További hírek a Nagyvilág kategóriából