”Megyénk értékei” fotópályázat

Borsod-Abaúj-Zemplén – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Értéktár Bizottság fotópályázatot hirdet „Megyénk értékei” címmel.

„Készíts egy képet, vagy szelfizz Borsod-Abaúj-Zemplén megye valamelyik különleges épületével, szimbólumával vagy értékével, és nyerj!” A versenyen minden gimnáziumi, szakközépiskolás vagy szakiskolás, nappali hallgatói jogviszonnyal rendelkező diák részt vehet.

A beküldött fotók a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Értéktár Bizottság Facebook-oldalára kerülnek fel, ahol a legtöbb lájkot kapott képek készítői értékes nyereményekben (többek között fesztivál- és fürdőbelépők, értékes tárgynyeremények) részesülnek.

A képeket az ertektar@hivatal.baz.hu e-mail címre várják. Beküldési határ­idő: 2015. július 31. A tárgyban tüntesd fel: „Megyénk értékei” fotópályázat.

A fotódat csatolmányként küldd el, a levélbe pedig írd bele nevedet, elérhetőségeidet (lakcím, telefonszám), iskolád nevét és az életkorodat, valamint írj pársoros jellemzést a fotóról és hogy miért pont ezt az értéket választottad. A képek érkezési sorrendben kerülnek fel a Facebookra, így minél hamarabb küldöd el, annál több időd marad a lájkvadászatra!

Ém
hirdetés


hirdet�s