Megyei rangadó Tiszaújvárosban

Miskolc, Tiszaújváros – A férfi kosárlabda NB I/B Keleti csoportjának 20. fordulójában Phoenix KK a Miskolci EAFC együttesét fogadja pénteken.

Tiszaújvárosi Termálfürdő Phoenix KK – Miskolci EAFC (Tiszaújváros, Sportcentrum, péntek, 18.00)

Brunyánszky István, a Phoenix KK vezetőedzője: – Bár már nyilatkoztam korábban, de most is igaz: matematikailag még mindig van sanszunk a felsőházba kerülni, és az ehhez vezető út a MEAFC-on át vezet. A honi szaksajtóban olvasható, hogy kinek milyen a hazai pályás mérlege, a sajátunkra büszkék lehetünk. Az évad elején még nem voltunk igazán összeérve, de így, a szezon végére, az elvégzett munkának köszönhetően, már minden kezd a helyére kerülni. Próbálunk majd olyan sebességgel játszani, amit a hazai közönség elvár tőlünk, mert mindenképpen szeretnénk győzni. Számomra ez a mérkőzés azért lesz nehéz, mert érzelmi alapon kötődöm a MEAFC-hoz, de ezt kikapcsolom magamban a meccs idejére.

Bene Szilárd, a Miskolci EAFC edzője: – Biztos, hogy nagyon kemény mérkőzés lesz, és felfokozott hangulatú, hiszen ez a megyei rangadók sajátossága. Mivel közel vagyunk egymáshoz, és viszonylag jól ismerjük egymást, jó meccsre van kilátás, és bízom benne, hogy nemes küzdelemben, sportszerű keretek között alakul ki a végeredmény. Legalábbis mi erre fogunk törekedni, és szerintem vendéglátóink is. Mindezek mellett azon leszünk, hogy megnyerjük ezt a meccset, feltételezem, hogy ellenfelünk is erre törekszik majd, úgyhogy a nézők számára garantált a nagy küzdelem. Csapatunkban mindenki egészséges, mindenki elszánt, várjuk az összecsapást.
hirdetés


hirdet�s