Megyei közgyűlés – Értéktár, gazdasági program és idei büdzsé

Miskolc – Idei első ülését tartja csütörtökön a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés.

Az idei költségvetéséről is tárgyal februári ülésén a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlése.

Mire, mennyi?

Ezzel együtt szó lesz az önkormányzati képviselőknek, a bizottsági elnököknek és tagoknak, továbbá a tanácsnokoknak járó tiszteletdíjról és természetbeni juttatásról, valamint a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke és alelnöke illetményéről és tiszteletdíjáról és költségtérítéséről. A testület elfogadja a hivatal 2017. évi közbeszerzési tervét és felülvizsgálja a területi nemzetiségi önkormányzatokkal kötött megállapodásokat Török Dezső, a közgyűlés elnöke előterjesztésében.

Merre haladunk?

Beszámoló hangzik el az ülésen a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Értéktár Bizottság tavalyi, második félévi tevékenységével Bánné dr. Gál Boglárka, a közgyűlés alelnöke, az értéktár bizottság elnöke interpretálásában. Lesz még tájékoztató a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés Középtávú Gazdasági Programjának végrehajtásáról.

ÉM-SZB0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdet�s