Helyi közélet

2014.02.11. 15:23

Lezárt ügyek: Kutyaszorítóban a tetten ért tolvajok

Miskolc - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azokkal a tolvajokkal szemben, akiket akkor értek tetten a rendőrjárőrök, amikor egyikük az ablakon kimászott.

Miskolc - Vádemelési javaslattal élt a rendőrség azokkal a tolvajokkal szemben, akiket akkor értek tetten a rendőrjárőrök, amikor egyikük az ablakon kimászott.A Miskolci Rendőrkapitányság Vasgyári Rendőrőrsének járőrei a Győri kapuban láttak el szolgálati feladatokat 2013. december 5-én 22 óra előtt, amikor észlelték, hogy egy edzőterem betört ablakán kimászott egy férfi, akit a hely alkalmazottja kergetett.

A rendőrök végül három férfit vontak intézkedés alá, akiknél kivágott harisnyákat, elemlámpát, feszítővasat és kesztyűket találtak. A Miskolci Rendőrkapitányságra előállított, majd bűnügyi őrizetbe vett 49 éves Sz. József, 38 éves Zs. Zoltán valamint a 39 éves Zs. Barnabás helyi lakosokkal szemben lopás vétség elkövetésének kísérlete miatt indított büntető eljárást a hatóság.

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségre.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában