Megyei I: gólgazdag döntetlenek

By Pásztor Attila
A labdarúgó megyei I. osztály 34. fordulójában két mérkőzést rendeztek meg szombaton.

Bükkábrány – Tarcal    4-4 (2-0)
Bükkábrány, 100 néző. V.: Kálmán.
Bükkábrány: Tóth II P. – Nagy L., Vasas, Tóth I. P., Szurdok, Németh (Nagy M.), Gulyás, Lénárt L., Dorogi, Bogyó, Titkó. Játékos-edző: Vígh Ferenc.
Tarcal: Katona (Gável) – Dobi, Bodnár (Soltész), Buri, Tóth D., Konkoly, Balogh, Madar (Hlavács), Kontra, Kovács, Papp Z. Edző: Nagy Csaba.
G.: Titkó (3), Bogyó, ill. Tóth D. (2), Buri, Kontra.
Jók: Titkó (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill. az egész csapat.
Ifi: 4-8.
Vígh Ferenc: – A tavalyi kiesésünk után az idei évben bebizonyítottuk van helyünk ebben az osztályban. Köszönjük Szemán Imre önzetlen segítségét a tavaszi szezonban, a mérkőzésről annyit, hogy rányomta a bélyegét, hogy az előző fordulóban eldőlt a bennmaradásunk. Kiváló volt a játékvezetés, remélem Kálmán úr nem hagy fel az aktív  játékvezetéssel. Köszönjük a Mátrai Erőmű Zrt.-nek, külön a bükkábrányi bányaüzemnek, a helyi önkormányzatnak és Kosik János úrnak támogatását, hogy lehetővé tették számunkra a megyei elitben való részvételt.
Nagy Csaba: – Bennmaradtunk, megtettük ami rajtunk múlott, a többit már nem tudjuk befolyásolni. Köszönjük az önkormányzat és a többi támogatónk egész éves segítségét.

Tiszalúc – Sajóbábony    2-2 (0-0)
Tiszalúc, 100 néző. V.: Belicza.
Tiszalúc: Baranyi – Esztergályos, Sándor, Sipos (Lastóczki), Roha, Vadász, Orosz, Gaál, Végső, Sztraka, Horváth T. Edző: Majdanics Péter, Sándor Zsolt.
Sajóbábony: Grolmusz – Bódi, Mizser, Tóth, Nyeste, Hronyecz, Schmidt (Bányai), Novák, Erdei-Nagy, Molnár, Bazsányi. Edző: Tóth István.
G.: Vadász, Orosz, ill. Molnár, Nyeste.
Jók: Baranyi, Végső, Vadász, Sipos, Orosz, ill. Molnár, Nyeste, Mizser, Hronyecz.
Ifi: 7-3.
Majdanics Péter: – Köszönetet szeretnék mondani mindenkinek aki valamilyen formában segített bennünket e szép siker elérésében.
Tóth István: – Küzdelmes mérkőzésen mindkét csapat megszerezhette volna a győzelmet, gratulálok a hazai csapat második helyezéséhez. Itt szeretném megköszönni az egész éves támogatást a főszponzornak és Hronyecz Norbertnek.