Megviselt az elmúlt néhány napban tapasztalt extrém hideg?

Megviselt az elmúlt néhány napban tapasztalt extrém hideg?
Nyíregyháza – Pásztor Jánosné: Engem kimondottan megviseltek a mínuszok. Szív- és érrendszeri megbetegedéssel küzdök egyébként is, de most a megszokottnál is rosszabb a közérzetem, vi­szont dolgozni meg kénytelen vagyok.

Daneluszki Fanni: Nem éreztem magam semmilyen szempontból rosz­szab­bul az elmúlt napokban. De hát miért kellett volna, hiszen még fiatal vagyok. Sok teát is ittam és melegen felöltöztem. Úgy tűnik, bejött.

Daneluszki Fanni

Marsó Lotti: Nem viselt meg egyáltalán az időjárás. Különben is, fiatal szervezetem kimondottan szereti a telet és a hideget. Nem fájt se a fejem, nem gyötört a nátha, nem kellett elhasználnom egy százas zsepit.

Marsó Lotti

Sárga Bertalan: Hála istennek semmi különöset nem tapasztaltam magamon az elmúlt néhány napban, pedig régen volt ilyen hideg időben részem. Se egy megfázás, de még a torkom sem fájt ebben az embert próbáló időben.

Sárga Bertalan0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s