Megverték, majd lefotózták

Akt.:
Megverték, majd lefotózták
Megverték, majd lefotózták - © Fotó: police.hu
Budapest – Már hazánkban is divatja van, hogy a bántalmazásokat fotózzák, vagy videózzák, most a fővárosban történt ilyen eset.

A 37 éves budapesti M. János és eddig ismeretlen társa március 15-én 1 óra 30 perc körül Budapest VII. kerületében, a Dob utcában rövid szóváltást követően ököllel megütött egy férfit, aki az ütések következtében a parkoló autók közé esett. M. János ezt követően tovább bántalmazta a földön fekvő sértettet.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztályának nyomozói a bevezetett nyomozati cselekmények alapján azonosították M. Jánost és március 28-án a XIII. kerületi lakásán elfogták. A rendőrök a házkutatáskor megtalálták és lefoglalták a férfi bűncselekmény elkövetésekor viselt ruháit, valamint a mobiltelefonját, amellyel lefotózta az ütések után földön fekvő sértettet.

A budapesti felderítők a férfit garázdaság miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására. A rendőrök M. János ismeretlen társát továbbra is keresik.

ÉM


A virtuális térben történő zaklatás főleg a kamaszokat érinti
Debrecen - A gyermekkori traumatizáció a későbbiekben súlyos, maradandó problémákhoz vezethet. A gyermekbántalmazás társadalmi probléma, ha jeleit tapasztaljuk az erőszaknak, akkor mindannyiunk felelőssége, hogy jelezzük a hatóság felé. Bár a médiában is mind többet megjelenik, még mindig nehezen...