Megverték, majd kirabolták

Elõbb csak magányosan iszogatott és játékgépezett a kocsmában egy 31 éves nyíregyházi férfi, aki aznap kapott fizetést. Nem sokkal késõbb ketten is mellécsapódtak, majd hazafelé menet megverték és kirabolták.

Pénteken este egy kocsmában iszogatott és játékgépezett egy nyíregyházi férfi, miután fizetését felvette. Itt csapódott hozzá egy férfi, akit látásból már ismert, és aki a nyomozás jelenlegi adatai szerint késõbb még ismeretlen társával megtámadta õt – tájékoztatta szombaton a Független Hírügynökséget Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje.

A kocsmából hazafelé tartó 31 éves férfit a két támadó többször megütötte, összerugdosta, majd elvette tárcáját, benne irataival és 50 ezer forintjával. A megtámadott férfinek két foga kitört, sérülései az elõzetes orvosi vélemény szerint nyolc napon belül gyógyulnak. Az egyik feltételezet tettest, egy 42 éves büntetett elõéletû férfit ár elfogták, a Nyíregyházi Rendõrkapitányság a többi között rablás és súlyos testi sértés kísérletének gyanújával már kihallgatta, társát még keresik.