Megverték és leharaptak egy darabot az orrából

Orrharapásig fajult egy veszekedés a hétvégén Salgótarjánban. Két férfi szólalkozótt össze egy italbolt előtt, a vita pedig verekedésbe torkollott. A sérültet súlyos állapotban szállították kórházba a mentők, a támadó ellen súlyos testi sértés miatt indult eljárás.

A rendőrségre szombat éjszaka érkezett a bejelentés, hogy kórházba szállítottak egy embert, akit Salgótarján Zagyvaróna városrészében egy italboltnál bántalmaztak. Mint kiderült, az üzletben egy 37 éves salgótarjáni férfi szórakozott barátnőjével és annak édesapjával. Eközben a fiatalember szóváltásba került az italboltban lévőkkel, akik viselkedése miatt arra kérték, hogy távozzon. A vita azonban az üzlet előtt tovább folytatódott, a fiatalember és egy 54 éves férfi között ekkor verekedés tört ki. Ez odáig fajult, hogy a férfi leharapott egy darabot idősebb ellenfele orrából. Az elsődleges orvosi vélemény szerint a sérült súlyos állapotban került kórházba.

A rendőrök a 37 éves férfit előállították, ahol súlyos testi sértés miatt kihallgatták. Azt majd szakértői ítéli meg, hogy a férfi sérülése büntetőjogi értelemben a súlyosabban minősülő, maradandó fogyatékosságot okozó kategóriába tartozik-e – tájékoztatta a Független Hírügynökséget hétfői közleményében a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság.Sporthírek