Megverte az igazgatót az apa – RTL Klub

Nem volt csütörtökön tanítás a bujáki általános iskolában. A tanárok azért döntöttek így, mert szerdán megverte az egyik diák apja az igazgatót. Az apa szerint ő azért ütött, mert az igazgató nemcsak intőt adott a fiának, hanem még a tarkójára is rávágott. A rendőrség szerint viszont ezt eddig semmi sem bizonyítja – mondták el az RTL Klub Híradójának.

A tanárok azután döntöttek a szünet mellett, mert szerdán egy hatodikos gyerek apja megütötte az igazgatót. A fiú szerint miután verekedett egy osztálytársával, az igazgató nemcsak intőt adott neki, hanem meg is verte. A diák elmondása szerint több taslit is kapott. A fiú otthon elmesélte a történteket az apjának, aki ezért tarkón vágta az iskola igazgatóját.

A rendőrők szerint eddig egy tanú sem igazolta az apát. Kaszás Ottó, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerint kollégiái több embert is meghallgattak az iskolában és az eddigi nyomozás során nem merült fel arra adat, hogy az igazgató tényleg bántotta volna a fiút.

Az elmúlt hetekben többször támadtak meg tanárokat az országban. Két napja Nyírbogdányban verte meg az egyik szülő az igazgatónőt, egy hete pedig Darvason bántotak egy tanárnőt. A mostani verekedésről a bujáki iskolában nem akartak nyilatkozni, de az igazgató annyit elmondott, hogy a tanítási szünet miatt elmaradt órákat később pótolják.