Megvenné a földet a város?

Megvenné a földet a város?
Miskolc – Saját ötholdas földjét ajánlotta fel egy miskolci házaspár, mert nem bírták nézni, hogy mindent elloptak lyukóvölgyi kertjükből, olvashatták portálunkon. Megérkezett a MIK Zrt. válasza. 

Saját ötholdas földjét ajánlotta fel egy miskolci házaspár, mert nem bírták nézni, hogy mindent elloptak lyukóvölgyi kertjükből, olvashatták portálunkon. Józsa Béla és felesége úgy gondolják, egy csekély összegért odaadnák a földet az önkormányzatnak, akik továbbadhatnák azt a romáknak: termeljék meg ott, amire szükségük van.

Írtuk azt is, hogy megkérdeztük a városi ingatlangazdálkodó cégtől, a MIK Zrt-től, látnak-e fantáziát az ügyben. Tegnap közleményt kaptunk tőlük válaszként a következő szöveggel:

„A MIK Zrt. felveszi a kapcsolatot a területet felajánló tulajdonossal a telek elhelyezkedésének pontos behatárolása érdekében. Ezt követően a társaság szakemberei megvizsgálják a terület hasznosításának lehetőségeit, és ez alapján teszik meg javaslataikat Miskolc önkormányzatának.” A fejleményekre visszatérünk.

Előzmény:

  • Odaadnák lyukóvölgyi földjüket a romáknak
    Felajánlanánk Lyukó-völgyi földünket a kisebbségnek – kereste meg tervükkel szerkesztőségünket Józsa Béláné és férje. – Egy jelképes összegért eladnánk az önkormányzatnak, hogy ők szétoszhassák LyukóbanOdaadnák Lyukó-völgyi földjüket a romáknak

Kapcsolódó cikkek: