Friss hírek

2009.07.15. 22:25

LABDARÚGÁS - Kétgólos előnyt szerzett a Debrecen

<p>A Debrecen hazai pályán 2-0-ra győzött a svéd Kalmar együttese ellen a Bajnokok Ligája második selejtezőkörének első összecsapásán. A DVSC-TEVA a második játékrész második felében remekül játszott, ennek köszönhette a győzelmét.</p>

Az első félidőben kiegyenlített játék folyt, mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, de gólt egyik gárda sem tudott szerezni. Fordulás után nagyobb fokozatba kapcsolt a svéd bajnok, és az első negyed órában több veszélyes helyzetet is kialakított. A Loki azonban megúszta kapott gól nélkül, és a 73. percben a vezetést is megszerezte. Egy szép támadójáték végén Oláh centerezéséből Varga József volt eredményes.

A gól megzavarta a Kalmart, a Debrecen pedig tovább támadott. Két perccel a vezetés megszerzése után újabb hatalmas helyzetet dolgozott ki a hazai csapat, de Oláh nem tudta a kapuba juttatni a labdát. A 84. percben is nagy lehetőséget szalasztott el a Loki, de két perccel később Kiss Zoltán külsővel hatalmas gólt ragasztott a svéd kapuba. A hátralévő időben már nem változott az eredmény, így a DVSC kétgólos előnnyel várhatja a visszavágót.

Bajnokok Ligája, második selejtezőkör, első mérkőzés:
DVSC-TEVA (magyar) - Kalmar (svéd) 2-0 (0-0)
G.: Varga (73.), Kiss (86.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!