Megvan az új James Bond

Megvan az új James Bond
Több hónapi rejtélyes keresgélés és titkolózás után pénteken felfedték, hogy a szerepet a 37 éves szőke, kékszemű angol Daniel Craig fogja alakítani.

Craig stílszerűen jelent meg Londonban a President hadihajó fedélzetén tartott sajtóértekezleten: fekete öltönyben, piros nyakkendőben és napszemüvegben, két zöld sapkás katonával az oldalán, a haditengerészet egy gyorsnaszádját vezetve érkezett.

A producerek bejelentették, hogy a 21. Bond-film forgatása januárban kezdődik Nagy-Britanniában. A film Casino Royale címmel Ian Flemming 1953-ban írt legelső 007-es könyvén alapul. Bizonyos jeleneteket Csehországban és a Bahama-szigeteken fognak elkészíteni. Az új James Bond-film premierje világszerte 2006. november 17-én lesz.

Daniel Craig játszotta Paul Newman fiát a “Kárhozat útjában”, de szerepelt Gwyneth Paltrow-val együtt a “Sylviában” is, sőt egy epizódszerepben látható volt a “Sorstalanságban” is. Évekkel ezelőtt a szupermodellel, Kate Moss-szal járt, de rövid ideig együtt volt Jude Law ex-barátnőjével, Sienna Millerrel is.