Megvan a variálási lehetősége a Kazincbarcikának

Illusztráció
Illusztráció - © Fotó: Fotó: KBSC
Kazincbarcika – A labdarúgó NB II 13. furdulójában vasárnap a Kazincbarcikai SC játszik a Credobus Mosonmagyaróvári MTE ellen Tiszaújvárosban.

Labdarúgó NB II, 13. forduló

Kazincbarcikai SC – Credobus Mosonmagyaróvári MTE (Tiszaújváros, vasárnap, 15.00)

Vitelki Zoltán, a Kazincbarcikai SC vezetőedzője: – Gyorsan túljutottunk a soproni vereségen, átbeszéltük a hibákat. Mentalitásban és játékban többet kell nyújtanunk ahhoz, hogy megverjük a Mosonmagyaróvárt. Ellenfelünk ugyan az életéért küzd, ennek jegyében szüksége van minden pontra. Nekünk azonban a hazai mérlegünk jó, és ahhoz, hogy megőrizzük a jó pozíciónkat, mindenképpen be akarjuk gyűjteni a három pontot. Védekezésünkkel igazából nincs probléma, támadójátékban kell többet nyújtanunk a sikerhez. Heti teljesítményünket nem vetette vissza a vereség, a pozitív szemléletünk megmaradt és a maximális koncentrációban is hiszek. A kiállított Kanalos nem áll rendelkezésünkre, Mikló pedig sérülés miatt nem játszik majd. A többiek egészségesek, a sérültjeink visszatértek, így megvannak a variálási lehetőségeink.

A Kazincbarcikai SC várható kezdőcsapata: Somodi – Tóth Sz., Heil, Belényesi, Lőrincz P. – Kovács O., Sigér Á. – Constantinescu, Takács P., Micsinai – Boros.

– ÉM –