Magyarország

2007.10.31. 13:06

Novemberben postázzák a gázárámogatáshoz az igénylőlapokat

<p>Postán küldi a Magyar Államkincstár (MÁK)a jövő évi gázártámogatási igénylőlapot azoknak, akik idén jogosultak voltak rá. Ez több, mint 2 millió embert jelent.</p>

Postán küldi a Magyar Államkincstár (MÁK)a jövő évi gázártámogatási igénylőlapot azoknak, akik idén jogosultak voltak rá. Ez több, mint 2 millió embert jelent. Az űrlapokat november közepéig kézbesítik, és azokat december 31-éig kell kitöltve visszajuttatni, ahhoz, hogy már 2008. január 1-étől éljen a támogatás - tudta meg a Független Hírügynökség a Szociális és Munkaügyi Minisztérium (SZMM) szóvivőjétől.

Azok, akik úgy látják, hogy jövedelemszintjük alapján jövőre jogosultak lesznek a gázár-kedvezményre, két módon juthatnak hozzá a igénylőlaphoz. Egyrészt az SZMM honlapján jövő héten jelenik meg a letölthető dokumentum, másrészt a MÁK területi kirendeltségein lehet kérni az űrlapot. Itt a kitöltésben is segítenek a munkatársak - mondta Schranz Edit.
A beküldési határidő az új kérelmezők számára is december 31.

 

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!