Megújult tagóvoda és a miskolci közgyűlés közmeghallgatása

Miskolc – Megújult a Kossuth Lajos Evangélikus Gimnázium és Pedagógiai Szakközépiskola Reményi Ede úti Tagóvodája. A miskolci közgyűlés november 9-én reggel 7 órától közmeghallgatást tart.

A felújítás során a homlokzati falak és a zárófödém utólagos hőszigetelést kaptak. Modern, műanyag szerkezetű, hőszigetelő üvegezéssel ellátott nyílás­zárókat építettek be, továbbá megújult az épület fűtési és a szellőztetési rendszere. A korábbi fűtési rendszert elbontották és teljesen új hálózatot alakítottak ki. Az óvodabejáratnál akadálymentes rámpát alakítottak ki, kiépítettek egy burkolt felületű mozgássérült parkolót. Az átalakítást követően akadálymentes mellékhelyiség áll a mozgássérültek rendelkezésére az épület földszintjén. A projekt bruttó 50 millió forintból valósult meg.

A miskolci közgyűlés november 9-én reggel 7 órától közmeghallgatást tart a polgármesteri hivatal közgyűlési termében (Miskolc, Hunyadi utca 2.). A közmeghallgatás előtt a kérések, javaslatok dr. Alakszai Zoltán jegyzőhöz is eljuttathatók. Jelentkezni személyesen is lehet az önkormányzat jogi osztályán, november 8-án délután fél 6-ig. Illetve a közmeghallgatás napján reggel 7 órától a helyszínen a felszólalási jegy kitöltésével.

– ÉM –