Miskolc

2019.10.22. 09:00

Így járnak az MVK járatai a nemzeti ünnepen

A közlekedési társaság a vasárnapi menetrend mellett a megemlékezések miatti terelésekre is figyelmeztet.

Forrás: Illusztráció

A miskolci busz- és villamosjáratok túlnyomó többsége vasárnapi menetrend szerint közlekedik október 23-án, szerdán – közölte a Miskolc Városi Közlekedési Zrt. (MVK). Ezen a napon ugyanakkor a 44-es, az ME és az ingyenes áruházi buszjáratok nem közlekednek. A menetrendben aláhúzással jelölt 7-es és 21-es járatok nem érintik az Auchan és a LIDL áruházat.

Az MVK tájékoztatása szerint az ünnepi megemlékezések miatt 10:45-től várhatóan 11:30-ig lezárják a Zsolcai kaput a Soltész Nagy Kálmán utca – Búza tér közötti szakaszon, ezért az 1-es, 3-as, 3A-s, 4-es, 7-es és 32-es autóbusz terelt útvonalon közlekedik, megállóhelyei pedig az alábbiak szerint módosulnak:

1-es autóbusz: nem érinti a Bajcsy-Zsilinszky utca, Búza tér/Zsolcai kapu megállót, helyette a Soltész Nagy Kálmán utca villamosmegállóban áll meg.

3-as és 4-es autóbuszok: nem érintik a Búza tér/Zsolcai kapu, Bajcsy-Zsilinszky utca megállót, helyette a Soltész Nagy Kálmán utca villamosmegállóban állnak meg.

3A jelzésű autóbusz: a Martinkertváros irányába nem érinti a Búza tér/Zsolcai kapu, Bajcsy-Zsilinszky utca megállót, helyette a Soltész Nagy Kálmán utca villamosmegállóban áll meg.

7-es autóbusz: a Búza tér irányába nem érinti a Baross Gábor utca és a Búza tér/Zsolcai kapu megállót, helyette az Üteg utca, Selyemrét megállókban áll meg. Felsőzsolca irányába nem érinti a Búza tér/Zsolcai kapu megállóhelyet.

32-es autóbusz: a Gömöri pályaudvar irányába nem érinti a Búza tér/Zsolcai kapu és Malom megállót, helyette a 24-es járat Búza téri megállóhelyén és a Gömöri pályaudvaron áll meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában