Bulvár, celeb

2011.08.25. 18:03

VV Olivér jól tudja: túl sok pénzt kap a semmiért

Ki gondolná a negyedik ValóVilág egykori vagányáról, hogy lelkiismereti kérdést csinál az őt körülvevő népszerűségből? Márpedig Olivért negatív érzések gyötrik a pénz miatt, amit a közönségtalálkozókon kap részvételéért.

Ki gondolná a negyedik ValóVilág egykori vagányáról, hogy lelkiismereti kérdést csinál az őt körülvevő népszerűségből? Márpedig Olivért negatív érzések gyötrik a pénz miatt, amit a közönségtalálkozókon kap részvételéért."Azért van bennem ez az érzés, mert nincs mögöttem semmi" - kezdte az Új Ásznak Olivér. "Talán az a jó szó erre, hogy szégyellem magam emiatt. Ott van Gigi, aki táncol, Béci, aki énekel, vagy Alekosz, aki ha kell, belecsap a klaviatúrába. Én nem táncolok, nem vagyok énekes, nincs semmi extrám, ilyen szinten egy senki vagyok. Ezért is furcsa, hogy miért van annyi lájkom, mint a többieknek együtt véve. Persze jólesik, hogy az emberek kíváncsiak rám, de ezekért a közönségtalálkozókért szerintem még tízezer forint is túlzás. Elmegyek egy diszkóba vigyorogni, mint egy kis rossz páva, nárcisztikusan, vagy beállok pultozni: ez nekem egy kicsit sok" - mondta Olivér, akit édesapja és barátai bátorítanak, hogy tegye túl magát a vívódásain, főleg, hogy hamarosan úgyis az ötödik ValóVilág szereplőire lesznek kíváncsiak az emberek. Nem véletlen, hogy Olivér már a jövőre gondol.

"Szeretnék nyitni egy horgásztavat, éppen most is pecázunk, fogtunk már négy balint. Az Alföldön szeretnénk letelepedni Enikővel, nézegetjük a tanyákat. Ő is nagy pecás, most lesz készen a horgászengedélye" - tette hozzá a villa vagánya.

Forrás: stop.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!