Bunyó

2020.03.09. 16:00

Összejöhet? McGregorral küzdene meg Kunkli!

Bob Sapp után egy másik nagy sztárt is szeretne kiütni a borsodi fenegyerek.

Horváth Imre

Fotó: Végh István

Nem akármilyen hírről számolt be a Bors: elképzelhető, hogy decemberben megmérkőzik Conor McGregorral Kunkli Tivadar – már, ha a sztár hajlandó meccselni az 56 éves miskolci harcossal.

Vannak emberek Miskolcon, akik a hír hallatán megkérdezték tőle: Tivadar, milyen koszorút rendeljünk a sírodra? A mokány, 56 éves sportember azzal vágott vissza, hogy 2011. május 1-én is akadt hasonló megjegyzés, mégis – a K-1-es szabályrendszer szerinti derbin – a Papp László Arénában KO-val verte a nála húsz centivel magasabb, kerek mázsával súlyosabb amerikai Bob Sappet – írja a borsonline.hu.

– Azt vettük a fejünkbe, hogy az ír MMA-ketrecharcos McGregorral ütköznék meg valamikor decemberben Las Vegasban – így Kunkli. – Az ötlet a Hell Energy ügyvezetője, Barabás Zsolt fejéből pattant ki. Mivel nem vagyok ijedős ember, felvettük a kapcsolatot McGregor menedzsmentjével – nyilatkozta a portálnak.

Egyelőre nincs megállapodás, vagy szerződés, de Barabás hajlandó áldozni azért, hogy a nem akármilyen mérkőzést tető alá hozzák. Kunkli minden esetre magabiztosan nyilatkozik és állítja: már megvan a fejében a terv a mérkőzéshez és természetesen legyőzi McGregort.

(A borítóképen: A Bob Sapp elleni meccsen)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!