Bulvár, celeb

2015.08.25. 13:27

Valami idióta szerint a feministák terroristák

Írásunk pillanatában már alig 400 aláírás hiányzik ahhoz a petícióhoz, aminek lényege, hogy a feministákat nyilvánítsák terrorszervezetté. A zseniális ötlet ráadásul egy nő fejéből pattant ki.

Írásunk pillanatában már alig 400 aláírás hiányzik ahhoz a petícióhoz, aminek lényege, hogy a feministákat nyilvánítsák terrorszervezetté. A zseniális ötlet ráadásul egy nő fejéből pattant ki.

Ha valósak a petíció feltöltésekor megadott adatok, akkor egy bizonyos spanyol származású Janet Wilkinson szeretné rávenni a kormányt (azt nem írja pontosan, hogy melyik országét), hogy a feminizmust a terrorizmussal egy szinten kezeljék, mert legalább annyira káros a társadalomra, nőre és férfira egyaránt.

Az ötletgazda szerint a feminizmus folyamatosan azon van, hogy az emberek ne olyan életet éljenek, amilyet szeretnének. Ideje megfékezni azt az erőszakot, amit a mozgalom folyamatosan generál. A nők agymosását is be kell fejezni, ami arról szól, hogy folyamatosan azzal tömik a fejüket, hogy ők áldozatok - folytatódik a leírás.

A célként kitűzött 7,500 aláírást szinte biztos, hogy sikerül összeszedni, már csak alig pár 100 hiányzik. Többen meg is indokolták hozzászólásukban a döntésüket és egyetértenek azzal, hogy ha s terrorszervezetté nyilvánítás az egyetlen eszköz, hogy megállítsák a feministákat, akkor legyen így.

Ha valaki ugyanígy gondolja, itt írja alá.

Tudta-e?

  • A nők jogait követelő hangok már a 17. században megjelentek.
  • Az igazi töréspontot a feminizmus történetében Virginia Woolf 1938–ban megjelent Három adomány című esszéje jelentette.
  • Egyes mozgalmak kifejezetten a nők gazdasági helyzetével foglalkoznak, mások a fizikai biztonságára helyezik a hangsúlyt.
  •  

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!