Megújult a Magyar Színházi Portál

Kibővítették és színesebb lett a Magyar Színházi Portál. Az idén hétéves internetes oldalt kiegészítették a színigazdaság és az opera rovattal, illetve ezentúl a teljes szakmai sajtó is olvasható a portálon – jelentette be kedden, a Színházi Világnapon a www.szinhaz.hu oldal felelős szerkesztője.

A Színházi Világnapra időzítve újult meg a Magyar Színházi Portál – mondta a Független Hírügynökségnek Herner Dániel. A színház és a pénz kapcsolatát elemző színigazdaság rovat és az opera menü pont mellett ezentúl a szakmai lapok, így a Színház, Kritika, Premier és a Criticai Lapok is megtalálhatók lesznek az oldalon. Nemcsak új rovatokkal és a teljes szakmai sajtóval bővült a portál, hanem átalakították és hatékonyabbá tették a keresőrendszerét is – tette hozzá az oldal felelős szerkesztője.

Herner Dániel elmondta azt is: a Magyar Színházi Portál működése stabil, vagyis a weblap átalakításához volt elég pénz. A szinhaz.hu eddigi állandó hatfős szerkesztői stábja is bővült, további 5 újságíró közvetíti még az interneten a színházi híreket.