Megújult a hivatal Taktakenézen

Megújult a hivatal Taktakenézen
Az önkormányzatok napjára elkészültek a település polgármesteri hivatalának felújításával.

A pénteken átadott épületben teljes külső és belső rekonstruálást végeztek, kicserélték a nyílászárókat, új világítási -és fűtésrendszert alakítottak ki, hideg- meleg padlót kaptak a helyiségek, sor került a külső szigetelésre, valamint rámpát alakítottak ki a mozgásukban sérültek részére. A munkálatokat területfejlesztési célelőirányzatból nyert tizenötmilliós támogatásból, továbbá 1,67 milliós önrészből sikerült megvalósítani – tudtuk meg Pataki János alpolgármestertől.

Elképzelések

Az átadási ünnepségen Szabó György országgyűlési képviselő megjegyezte, ez a hivatal nagyon rászolgált arra, hogy megkapja az új külsőt, egyáltalán a bővítést. A huszonegyedik században joggal el lehet várni még egy olyan kistelepülésen is, mint Taktakenéz, hogy otthonuknak tekintsék munkahelyüket a dolgozók és az ügyfelek.

Az öt hónap alatt elkészült rekonstrukciós munkával nem álltak meg az elképzelések, Molnár Tibor polgármester elmondta érdeklődésünkre, hogy a településvezetés jövőbeni tervei között szerepel a szennyvízelvezetés megoldása Prügy községgel közösen. Ezután az utak az utak rendbetétele következne, bővíteni kívánják az iskolát, az óvodát.

KDA