Megújult a hernádszentandrási tanoda

Megújult a hernádszentandrási tanoda
Hernádszentandrás – Szombaton kora délutáni kezdettel tartották Hernádszentandráson az Összefogás Hernádszentandrásért Alapítvány által az idei év elejétől működtetett Hernád-völgyi Tanoda megújult helyszínének – szakmai bemutatkozással egybekötött – átadó ünnepségét.

Ennek keretében a szakmai vezetők ismertették a program célját és a megvalósítás módjait, az érintett szülők és a gyermekek beszámoltak az elmúlt időszak tapasztalatairól, hatásairól.

Az eseményre meghívást kapott Balog Zoltán, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára, aki külföldi útja miatt nem tudott részt venni a programon, de jelen volt és a jövőre vonatkozóan partneri segítséget ajánlottak fel a Baptista Szeretetszolgálat és az Encsi Többcélú Kistérségi Társulás képviselői.

Az ünnepséget követően – kötetlen formában – egymás megismerése mellett lehetőség nyílt a tapasztalatcserére, az egyre nagyobb sikerrel futó program jövőjéről, esetleges kiszélesítésének lehetőségeiről.

ÉM


Megújult a tanoda Hernádszentandráson

eszak | 2010.11.06 18:49
Hernádszentandrás – Már az év eleje óta működik az Összefogás Hernádszentandrásért Alapítvány által életre hívott Hernád-völgyi tanoda, melynek célja a különböző hátterű, számos mentális és fizikai problémával küzdő gyermekek életesélyeinek minél gyorsabb javítása.