Megújuló honlapok

Tiszaújváros – Tiszaújváros képviselő-testületének döntése alapján 2017-ben 15 darab, az önkormányzat által üzemeltetett internetes honlap újul meg.

A modernizáció során az oldalak korszerű külső megjelenést és átlátható, könnyen kezelhető struktúrát kapnak. A változásokról a képviselő-testület legutóbbi ülésén Fridrik-Gál Csenge, a TiszaSzolg 2004 Kft. marketingmunkatársa adott tájékoztatást.

A Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő új honlapja már elkészült, jelenleg a www.tiszaujvaros.hu, illetve a www.varoshaza.tiszaujvaros.hu honlapokat „tervezik újra” és már folynak az egyeztetések a Sportcentrum oldalának megújításáról is.

Napjaink követelményeinek megfelelően minden eszközről – így mobiltelefonról és táblagépről is – könnyen elérhetőek az oldalak, struktúrájuk pedig átlátható.

– ÉM –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s