Megújul a József Attila utca Miskolcon

Egy korábbi dugó a József Attila utcán. Ilyenre számíthatunk?
Egy korábbi dugó a József Attila utcán. Ilyenre számíthatunk? - © Fotó: ÉM
Miskolc – Terelőutakat is javasolnak a lezárások alatt, amit érdemes lesz megfogadni.

Megújul Miskolcon a 3-as főút a Baross Gábor úti csomópont és a Metro áruház előtti jelzőlámpa közötti szakaszon. Az útburkolat mellett a közműszerelvényeket és a kiemelt szegélyeket is kicseréli a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Az érintett területen 30 kilométer/órás sebességkorlátozás mellett forgalmi sávonként változó lezárások is lesznek.

Szerdán kezdődik

A munka várhatóan 2018. június 13., szerdától egészen augusztus 31., péntekig tart. A javasolt terelőutakat táblákon jelzik a közlekedőknek, melyeket a Búza térnél, a Harsányi felüljárónál, a turbó körforgalomnál és a 26-os és 306-os főutak csomópontjában található felüljáró előtt helyeznek ki a szakemberek.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be! A korlátozások és a kivitelezési munkák idejére a közlekedők türelmét és megértését kéri a társaság. A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról a közlekedők a nap 24 órájában tájékozódhatnak a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon.

– HI –