Hétvölgy Fesztivál

2019.05.07. 15:45

Fesztivál sztárvendégekkel

A IV. Hétvölgy Fesztivál helyszíne ezúttal Ózd belvárosában, az Ifjúsági Parkban lesz.

Kowalsky meg a Vega

Forrás: ÉKN

A hazai könnyűzenei élet több kiválósága megfordul május utolsó hétvégéjén Ózdon. A városban negyedik alkalommal rendezik meg a Hétvölgy Fesztivált, amelynek ezúttal az Ifjúsági Park szabadtéri színpada ad otthont.

Május 24-én, pénteken egymást váltják a fellépők délután és az esti órákban. Az ózdi közönség láthatja és hallhatja az Annamary, a Desperado, Gáspár Laci, Zoltán Erika, az USNK, a Fiesta, végül a Kowals­ky meg a Vega műsorát, a koncertek között pedig két alkalommal tűzshow-val is szórakoztatják közönséget.

Számos koncert

A Hétvölgy Fesztiválra kilátogató érdeklődők szombaton is találkozhatnak sztárvendégekkel. Este hét órától Király Viktor, fél tíztől pedig a Magna Cum Laude koncertezik Ózdon. Rajtuk kívül fellép még ezen a napon a Highland Bastards, a Nagyanyám Bluesa, a Black Rose, a Mytra, valamint Remose is. A program valamivel éjfél előtt egy fesztiválzáró tűzijátékkal zárul.

Szombaton néhány száz méterrel arrébb a sporté lesz a főszerep. A BringázÓzd kerékpáros programok keretében a Városi Stadion előtti területen lesz csepelbicikli-­bemutató, kerékpáros vetélkedő és Trial Show is. A résztvevőket pedig pizzapartira is várják.

Az Ifjúsági Park azonban vélhetően május utolsó vasárnapján, gyermeknapon is megtelik majd: 9 órától a helyi általános iskolák mutatkoznak be, majd a Csiribiri Zenekar lép fel. Délben Jampi Bohóc műsora közben lufihajtogatásra is lehetőség nyílik. Kora délután előbb a Gyöngyvirág Néptánc Egyesület szórakoztatja a családokat, 13 órától pedig a nap sztárvendége, Szandi érkezik. A korábbi hagyományokat folytatva az Erica C. Dance Scholl & Company ózdi csoportjai is ízelítőt adnak a tudásukból. A Pesti Zenés Színpad óriásbábos mesehősökkel érkezik a városba, de ezen a délutánon még az ÓMI Zenés Színház tagjaival is találkozhatnak az érdeklődők. Emellett az Ifjúsági Parkban kiegészítő programként lesz interaktív segítőkutyás bemutató, valamint Varázslatos Cirkuszi Akadémia is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában