Esküvői fotópályázat 2019

2019.10.31. 09:00

Csodás hétvége a legszebb fotóért

Az utolsó momentummal végleg lezárult a 2019-es esküvői fotópályázatunk.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Balról: Rutkó Roland és Rutkó-Pásztor Zsófia, a győztes pár, illetve Kissné Bársony Erika, a szavazók nyertese

Fotó: Ádám János

Borongós szerda délután vártuk Rutkó-Pásztor Zsófiát és Rutkó Rolandot, a győztes párt, illetve Kissné Bársony Erikát, akit a szavazók közül sorsoltunk ki.

Rutkó Roland és Rutkó-Pásztor Zsófia Fotó: Ádám János

A szokásos családias légkörű rövid köszöntő után vehették át a nyereményüket, aminek mindannyian nagyon örültek. Erika meg is jegyezte, hogy álmában sem gondolta volna, hogy ő fog nyerni, főleg mikor kiderült, hogy több mint 9000 szavazat érkezett, épp ezért nagyon meglepődött.

Kissné Bársony Erika veszi át a nyereményét Fotó: Ádám János

Zsófi és Roland már a telefonban nagyon megörült a hírnek, hogy ők nyertek, bár elmondásuk szerint nem kampányoltak kifejezetten. Mindketten megosztották egyszer a szerelmüket bemutató cikket és körülbelül kétszer a szavazást, de nem vitték túlzásba. A wellness hétvégét idén már nem tudják beváltani, de az első házassági évfordulójukat szívesen ünnepelnék meg egy ajándék pihenéssel, így valószínűleg májusra marad a kikapcsolódás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában