Megtartották az országúti kerékpáros diákolimpia regionális döntőjét

Megtartották az országúti kerékpáros diákolimpia regionális döntőjét
© Fotó: magánarchívum
Debrecen – A HBM Kerékpáros Szövetség és a DKSI közös rendezésében sikeresen lezajlott a Magyar Diáksport Szövetség Diákolimpia versenysorozatának országúti kerékpár sportágban megtartott regionális döntője.

5 korcsoportban, igazolt és nem igazolt versenyzők, fiúk és lányok indultak időfutam és mezőnyverseny számokban, melyek eredménye alapján összetett értékelés is született. Mivel egy iskola sem adott le a kiírásnak megfelelően “csapatnevezést”, ezért csapatverseny eredményt sem hirdettek. Ettől függetlenül, érdekességképpen készült egy csapatrangsor, amely listába minden iskola minden versenyzője által szerzett pontok be lettek számítva.

A bírói gárda Szabó Attila vezető bíró vezényletével zökkenőmentesen bonyolította le a versenyt, és a rendezésben segítséget nyújtó DKSI-tagok, barátok, a fotókat készítő szülők mindnyájan kivették a részüket ebből a sikeres rendezvényből. A Dunakiliti Országos Döntőn április 24-én ott lesznek a verseny legjobbjai, ahonnan reményeink szerint szép dobogós helyezésekkel térnek majd haza!

– DKSI –