Megtaláltuk az álompárt Borsod-Abaúj-Zemplénben

Akt.:
Egy a feladatok közül
Egy a feladatok közül - © Fotó: Bujdos Tibor
Miskolc – Egy Hernádnémetiben élő pár lett az idei győztes.

Immár 16. alkalommal rendezték meg a miskolci ITC-székházban az Álompár Esküvői Kiállítást és Vásárt. Ennek keretében tartotta meg az Észak-Magyarország az Álompár versenyét, amelynek idei győztese egy Hernádnémetiben élő pár, Márkuly Adrienn és Bartus Tamás lettek.

Ügyességi feladatok

December 31-ig vártuk a rövid fényképes bemutatkozásokat azoktól a pároktól, akik 2018-ban akarnak összeházasodni és szerettek volna elindulni az Álompár 2018 címért.

Fotó: Bujdos Tibor Fotó: Bujdos Tibor ©

A fotókat feltöltöttük az Észak-Magyarország Facebook-oldalára, ahol lehetett gyűjteni a lájkokat egészen január 10-ig. Az öt legtöbb lájkot elérő jegyespár bejutott a hagyományosan az esküvői kiállítás és vásár második napján tartandó Álompár-döntőbe, s itt versenyezhetett a kitüntető 2018 év Álompárja címért s az értékes nyereményekért.

Fotó: Bujdos Tibor Fotó: Bujdos Tibor ©

Az öt párnak játékos ügyességi feladatokon kellett összemérniük tudását: volt táncverseny is, illetve az Északból kellett esküvői ruhát készíteniük.

– ÉM –


A döntőbe jutó öt páros játékos vetélkedőn szerezheti meg az Álompár címet
Miskolc - Az Álompár Esküvői Kiállítás és Vásáron idén is megválasztjuk megyénk álompárját. December 31-ig vártuk a rövid fényképes bemutatkozásokat azoktól a pároktól, akik 2018-ban akarnak összeházasodni és szeretnének elindulni az Álompár 2018 címért. A fotókat feltöltöttük az Észak-Magyarorsz...

A legtöbb esküvői nap hamar elröppen a menyasszony és a vőlegény számára. Ám utána megmaradnak a fotók, elő lehet venni újból a zsebkendőket: vagy azért, hogy ismét átéljük a nagy nap megható érzését... vagy azért, mert annyira nevetünk, hogy nem ússzuk meg sírás nélkül. Íme, néhány példa. Legy...