Megtaláltuk a világ legjobb álláshirdetését: Azért fizetnek rengeteg pénzt, hogy napi 3 fotót posztol az Instagramra és élvezi a hajóutat

Megtaláltuk a világ legjobb álláshirdetését: Azért fizetnek rengeteg pénzt, hogy napi 3 fotót posztol az Instagramra és élvezi a hajóutat
© Forrás: metro.co.uk
Nyaral, készít néhány képet, kirándul és feltölti a netre. Nem tűnik túl bonyolultnak, és még az 52 ezer fontos fizetés is vonzó.

Valószínűleg megtaláltuk a világ legjobb állását. Annyi a feladat, hogy naponta három fotót kell készíteni, és azokat feltölteni az Instagramra, mialatt körbehajózza a világot. Mindezért pedig 52 ezer font, azaz átszámítva körülbelül 18 millió forint a fizetés.

A Royal Caribbean International olyasvalaki jelentkezését várja a csapatba, aki egyszerűen dokumentálja három utazását, egy nyári, három hetes szakmai gyakorlat keretein belül.

A követelmények:

Minden nap posztolni kell az Instagramra három darab fotót, amelyeknek a következőket kell tartalmazniuk:

  • Kilátás (ez lehet a tenger, kikötő, a hajó kívül vagy belül…stb)
  • Különleges élmény (lehet a hajón, szárazföldön, kiránduláson…stb)
  • Különleges ember (valaki, akivel a fedélzeten találkozik és érdekes történetet mesél, valaki a személyzet tagjai közül, aki a munkájáról beszél, vagy egy helyi ember, akivel a parton ismerkedik meg.)
  • Mindhárom körút során legalább három kiránduláson részt kell venni.
  • Az Instagramra minden nap ki kell tenni a képeket és meghívni más Instagram-felhasználókat, hogy ajánlják az utat.

Jelentkezni (természetesen) az Instagramon keresztül lehet a legjobb utazási fotójával. Jelölje meg a @RoyalCaribbeanUK-t, hashtagnek pedig: #ExtraordinaryExplorer.

Ben Bouldin, a Royal Caribbean UK ügyvezető igazgatója úgy fogalmazott, a hajós utak tele vannak különleges pillanatokkal, ők pedig azt a tehetséges mesélőt akarják megtalálni, aki segít nekik megragadni azokat a különleges pillanatokat, amelyek egyedivé teszik az utazást.

(Metro)


Utálod a melód? Nézd meg, mások hogyan küzdenek a fizetésért!

Számtalan ember panaszkodik arról, mennyire stresszes a munkája és már hétfőn azt számolja, hány napot kell dolgoznia, mire elérkezik a hétvége. Mindeközben a világ más pontjain kesergés nélkül végzik a legkeményebb munkákat. A következő emberekkel egyikünk sem cserélne szívesen.

8 gondolat a munkáról, amit nem kellene munkaidőben olvasnia

Egy bölcs ember egyszer azt mondta, válassz olyan munkát, amit szeretsz és akkor egész életedben nem kell dolgoznod. A következő embereknek ez nem biztos, hogy sikerült.