Megszúrta magát

Megszúrta magát
Szirénázó mentő- és rendőrautó sietett csütörtök reggel Nyíregyházán a Kossuth térre, mert egy férfi megszúrta magát. Még a városháza mellett dolgozó virágárus sem sokat tudott elmondani a különös esetről.

A helyszínre azonnal rendőrök érkeztek, hogy biztosítsák a nyomokat.

Pár csepp vér volt a díszköveken. A mentőbe egy 45-50 éves testes, de ápoltnak tűnő férfit emeltek be. A járókelők elmondása szerint hasba szúrta magát a férfi, aki előzőleg az épületben járt.

Állítólag a lakását elvették, vagy most akarják elvenni, hivatalos részleteket később tudhatunk meg, egyelőre a sérülés mértéke sem ismert.

A rendőrség államigazgatási eljárás keretében folytatja a vizsgálatot, bűncselekményre utaló jel nem merült fel.

Nem hivatalos forrásból úgy értesültünk, hogy a férfi az önkormányzat épületébe be sem ment.

A Nyíregyháza Megyei jogú város polgármesteri hivatal hozzánk eljuttatott sajtóközleményében Tukacs István alpolgármester tudatta, hogy a csütörtök reggeli a Kossuth téren történt sajnálatos eset résztvevője lakásügyben nem szerepel a hivatal nyilvántartásában, a továbbiakban a hivatal tiszteletben tartja a rendőrség államigazgatási eljárását.

A mentők kórházba vitték a 61 éves férfit. Beszállításakor magánál volt, beszélt, állapotáról továbbra sincs hivatalos értesülés, de nem hivatalosan tudni lehet, hogy mindössze egy-másfél centiméteres sebet ejtett magán.

Minimális volt a vérvesztesége, így felgyógyulása nem tarthat sokáig. Úgy tudni, hogy egy Tünde utcai otthon lakója.

– Pusztai Sándor –