Megszüntették a nyomozást – Kelet-Magyarország

Bűncselekmény hiányában a héten megszüntették a nyomozást a voksvásárlás ügyében. Még februárban a Hír Tv riportere Veres János kabinetfőnökére -Tóth Viktorra hivatkozva megyei roma vezetőket keresett meg azzal, hogy a márciusi népszavazásra mennyiért lehetne a szavazatukat megvásárolni. A csatorna olyan felvételt is sugárzott, amelyben az hangzott el a nyilatkozóktól, hogy már a 2006-os országgyűlési képviselő-választáson […]

Bűncselekmény hiányában a héten megszüntették a nyomozást a voksvásárlás ügyében. Még februárban a Hír Tv riportere Veres János kabinetfőnökére -Tóth Viktorra hivatkozva megyei roma vezetőket keresett meg azzal, hogy a márciusi népszavazásra mennyiért lehetne a szavazatukat megvásárolni. A csatorna olyan felvételt is sugárzott, amelyben az hangzott el a nyilatkozóktól, hogy már a 2006-os országgyűlési képviselő-választáson is ellenszolgáltatásért cserébe szavaztak.
A megyei rendőr-főkapitányság a tanúk meghallgatása és a számos dokumentum átvizsgálása után a héten megszüntette a nyomozást azzal, hogy nem történt bűncselekmény – tudta meg a lap Szilágyi Lászlótól, a Szabolcs Szatmár Bereg megyei Főügyészség szóvivőjétől.
A hétfőn hozott határozat ellen nyolc napon belül még lehet panasszal élni.