Megszűnt a megyei közgyűlés Jobbik frakciója

Akt.:
Megszűnt a megyei közgyűlés Jobbik frakciója
Miskolc – Megszűnt a Jobbik Magyarországért Mozgalom Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlési frakciója, mert a párt két képviselője – Kisgergely András és Holczman László – május 8-án írásban jelezte dr. Mengyi Rolandnak, a megyei közgyűlés elnökének, hogy kilépnek a Jobbik képviselőcsoportjából és független képviselőként végzik tovább megyei önkormányzati munkájukat.

Ezt a közgyűlés elnöke jelentette be a mai ülés kezdetén és egyben jelezte, hogy a szervezeti és működési szabályzat értelmében a Jobbik frakció megszűnik, mert a kilépéssel létszáma a frakcióalakításhoz szükséges létszám alá csökkent.

ÉM-SZB


Jobbik: Borsodban újra 75 szervezete lesz a pártnak

Miskolc, 2012. május 8., kedd (MTI) – A Jobbik országos elnökségének tervei szerint negyedéven belül újra 75 szervezete lesz a pártnak Borsod-Abaúj-Zemplénben – közölte a Jobbik pártigazgatója kedden az MTI-vel.

Új mozgalmat indít a Jobbik volt borsodi elnöke

Miskolc, 2012. május 8., kedd (MTI) – Szent László elnevezéssel új mozgalmat indít el Endrésik Zsolt, a Jobbikból kizárt országgyűlési képviselő, a párt leváltott Borsod-Abaúj-Zemplén megyei elnöke – jelentette be a képviselő kedd este Miskolcon.

Csomag a Jobbik-elnökségnek

Miskolc – A Jobbik országos elnöksége által feloszlatott és a hír hallatán önszántából feloszlott körülbelül 20 Jobbik szervezet tagsága kedden délután összegyűjtötte tagsági kártyáit, Jobbik-zászlajait és más relikviáit, majd a sajtó nyilvánossága előtt bedobozolták, hogy üzeneteikkel együtt elküldjék az országos elnökségnek.