Megszűnt a forgalomkorlátozás a 3-as úton Mályinál

Mályi, 2014. december 11. Összetört gépjármű a 3-as úton, Mályi belterületén 2014. december 11-én, ahol csuklós autóbusz és kisteherautó ütközött össze. A baleset következtében a kisteherautó vezetője meghalt, a buszon utazók közül többen megsérültek.
Mályi, 2014. december 11. Összetört gépjármű a 3-as úton, Mályi belterületén 2014. december 11-én, ahol csuklós autóbusz és kisteherautó ütközött össze. A baleset következtében a kisteherautó vezetője meghalt, a buszon utazók közül többen megsérültek. - © MTI Fotó: Vajda János
Miskolc, 2014. december 11., csütörtök (MTI) – Véget ért a halálos baleset miatt Mályi belterületén lezárt 3-as úton a helyszínelés és a műszaki mentés, az út ismét járható – mondta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-nek.

Szabó-Berdár Csilla közölte: kora reggel egy Miskolc felől érkező, pékárut szállító kisteherautó áttért az út baloldali forgalmi sávjába és összeütközött a vele szemben szabályosan közlekedő menetrend szerinti helyközi busszal.

A furgont vezető 44 éves miskolci férfi a helyszínen meghalt. Az autóbusz vezetője és négy utas az első orvosi vélemény szerint nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, a mentők kórházba vitték őket.

– MTI –