Friss hírek

2008.09.04. 13:05

Súlyos testi sértés egy zalaegerszegi középiskolában

<p>Egyszer, vagy többször úgy megütött társa egy zalaegerszegi középiskolást, hogy a fiú súlyos sérüléseket szenvedett - mondta el a Független Hírügynökségnek Csizmazia Péter a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Azt nem árulta el, hogy a sértett pontosan milyen sérüléseket szenvedett és erről a kórház sem adott felvilágosítást. Csizmazia Péter azt sem mondta meg, hogy melyik középiskoláról van szó.</p>

A megvert fiatalember szerda este maga jelentkezett a Zala Megyei Kórházban és az esetet a kórház jelentette a rendőrségnek. A rendőrség a fiatalkorú verekedőt kihallgatta és súlyos testi sértés bűncselekményének elkövetésével gyanúsítja. A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit, de azt nem tudni, hogy felmerült -e az iskola felelőssége akár a verekedéssel, akár azzal kapcsolatban, hogy miért csak a kórház jelentette az esetet a rendőrségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!