Megszakadt a győzelmi sorozat

Bőcs – Kiváló mérkőzésen játszott döntetlent Bőcsön a Nyíregyháza Spartacus csapata.

Kishíján a harmadik megyebeli NBII-es csapatunkkal is eljátszotta azt a Bőcs, hogy 0–1-es hátrányból fordít is nyer, ám a vasárnapi, Nyíregyháza Spartacus elleni futballbajnokin végül 1–1-es döntetlen született.
Ebből kitűnik, hogy a vendégek jutottak vezetéshez, majd többször is közel jártak ahhoz, hogy növeljék az előnyt, de a sérüléséből felépült Sipos Tamás és egy másik védő, Popa is a kapufát találta el.

A második játékrészben feljavult a Bőcs játéka, a levegőben lógott az egyenlítő találata, amit végül Török ért el. Ezt követően mindkét gárda kicsikarhatta volna a győzelmet, de egyik kapuson sem tudtak kifogni a csatárok, különösen Erdélyinek kellett sok bravúrt bemutatnia. Bemutatkozott a nyíregyházi gárdában Úr László, aki mentett egy nagyot, ám az esetnél megsérült, így hat perc játék után le kellett cserélni.

A kitűnő mérkőzésen megszakadt a Spartacus öt mérkőzésből álló győzelmi sorozata, és újra két pont a csapat hátránya a Ferencváros mögött.

Jegyzőkönyv, események
Bőcs–Nyíregyháza Spartacus
1–1 (0–1)
Bőcs, 800 néző, v.: Iványi.
Bőcs: Matkó – Vágó, Susak, Martis, Molnár Zs. (Siróczki, 75. perc) – Török A. (Simon, 90.), Szakszon, Irhás, Gaál G. (Vass L., 91.) – Fekete V., Urbin. Edző: Tóth László.
Spartacus: Erdélyi – Sipos T., Bagoly, Popa, Ambrusz – Miskolczi (Úr, 83., Fekete Á., 89.), Madar Cs., Lippai (Meneougong, 65.), Zabos – Lengyel R., Szilágyi N. Edző: Gálhidi György.

15. perc: Madar baloldali szögletéből Szilágyi N. fejelte a kapuba a labdát, 0–1.
77. perc: Török vette mellre a labdát, majd 16 méterről a bal felső sarokba bombázott, 1–1.

Mesterszemmel
Tóth László
: – Nagyon szerettünk volna három pontot szerezni, közel is álltunk hozzá. Remélem, hogy ez az egy pont kell a Nyíregyháza feljutásához.