Megszabadult mémmé vált bajszától Puskás Peti

Ma már csak emlék...
Ma már csak emlék... - © Fotó: Facebook
Budapest, Nyíregyháza – Az énekes, aki színészként és műsorvezetőként is népszerű, már az X-Faktor forgatása alatt is sok és sokféle megjegyzést kapott megosztó arcszőrzete miatt mentortársaitól és rajongóitól egyaránt.

Álbajusz és -szakáll

A napokban azonban komoly döntést hozott, majd Instagram-oldalán bejelentette: mindenki megnyugodhat, levágta a bajszát. Ez persze nem jelenti azt, hogy soha többé nem láthatjuk orra alatt a szőrpamaccsal, ugyanis a Madách Színház repertoárjának része a Lúdas Matyi, melyben Peti – akinek édesapja, Puskás Tivadar a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház művésze – Fazekas Mihály főhősét játssza, s bizony, a darabban méretes álbajusszal, sőt, mellkasig érő álszakállban is feltűnik.

Az év borotválkozásának hírére többek között Kiss Ramóna és a Stolen Beat is kommentben reagált, de megemlékezett a nagy eseményről Puskás Peti Bajsza Fanoldal is. Egy vicc is felkerült az oldalra a témában: – Apa, miért hívják a húgomat Giginek? – Mert édesanyád mindig nagy Radics Gigi-fan volt. – Köszi, apa! – Nincs mit, Puskás Peti Bajsza.”

KM