Megsérült a kerékpáros, akit autó lökött fel

Illusztráció
Illusztráció - © Forrás : biondobike.hu
Miskolc, Szikszó – A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2017. július 14-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt.

Miskolcon, 2017. július 14-én 7 óra 20 perckor a Zoltán és Andor utcák kereszteződésében egy személygépjármű vezetője figyelmen kívül hagyta az elsőbbségadás kötelező jelzőtáblát és egy szabályosan közlekedő kerékpárost fellökött. A kerékpáros hölgynek a baleset során 8 napon túl gyógyuló sérülése keletkezett.

Miskolcon, 2017. július 14-én 7 óra 20 perckor az Andrássy és a Vasgyári utcák kereszteződésében egy ismeretlen személygépjármű szabálytalansága miatt egy ott közlekedő villamos vezetője vészfékezni kényszerült. A vészfékezés során egy utas esett a villamoson és könnyű sérülése keletkezett.

Szikszón, 2017. július 14-én 15 óra 37 perckor a Kálvin téren a Miskolci út irányába közlekedett egy ittas állapotban lévő férfi egy hatósági engedély és jelzés nélküli robogóval. A sofőr nem az útviszonyoknak megfelelően választotta meg járműve sebességét és elesett. A baleset során a motort kormányzó férfinek könnyű sérülése keletkezett.

A fenti eseteken túlmenően anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset hét esetben jutott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tudomására.

A rendőrség felhívja a közlekedők figyelmét a KRESZ szabályainak mindenkori betartására, valamint arra, hogy aki ittasan, illetve más bódító hatású szer hatálya alatt vezet elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyeztet.

Vigyázzunk egymásra, hiszen mindenkit hazavárnak!

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –