Megöltek egy nőt Zsámbékon

Bűnügyi helyszínelők dolgoznak 2015. november 16-án a Pest megyei Zsámbékon, a Bethlen Gábor utcában, ahol egy családi házban holtan találtak egy nőt, aki feltehetően gyilkosság áldozata lett.
Bűnügyi helyszínelők dolgoznak 2015. november 16-án a Pest megyei Zsámbékon, a Bethlen Gábor utcában, ahol egy családi házban holtan találtak egy nőt, aki feltehetően gyilkosság áldozata lett. - © MTI Fotó: Lakatos Péter
Budapest – Holtan találtak egy nőt hétfőn kora este zsámbéki családi házában, halálát idegenkezűség okozta – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kedden az MTI-vel. A rendőrség a bűncselekménnyel összefüggésben elrendelte egy pilisszentiváni férfi körözését.

Beluzsárné Belicza Andrea, a főkapitányság szóvivője elmondta, hogy az asszonyra az egyik hozzátartozója talált rá. Az ügyben emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indult büntetőeljárás. A főkapitányság kedd délelőtt a honlapján azt közölte: a bűncselekmény elkövetésével összegfüggésben a nyomozóhatóság elrendelte Veress Lajos pilisszentiváni lakos, valamint az általa használt személyautó körözését.

A közlemény szerint a nyomozás és az adatgyűjtés eddigi eredményeként megállapították, hogy a férfi a bűncselekmény elkövetését megelőző órákban a helyszínen tartózkodott, kihallgatása szükségessé vált. Felkutatása eddig nem vezetett eredményre – írták. A rendőrség azt kéri, hogy aki a férfi tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen a megyei főkapitányságon vagy a 06-1-236-28-83-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a “Telefontanú” ingyenesen hívható 06-80-555-111-es zöldszámán, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

– MTI –
hirdetés


hirdet�s