Megöltek egy debreceni képviselőt

Balla Irma
Balla Irma
A rendőrség eddigi adatai szerint emberölés áldozata lett Balla Irma a Fidesz debreceni önkormányzati képviselője.

A nő holttestére szombaton bukkant rá lakásában a fia. A Hajdú-Bihar megyei Főkapitányság emberölés gyanújával nyomoz a bűncselekményben.

Aki az ügyről bármilyen információval rendelkezik, hívja a 107-et! A halál pontos okát egyenlőre nem közölte a rendőrség.

A Napló ügyeletese megkereste a város ügyeletesét, aki közölte, hogy az alábbi közleményt adták ki a képviselőnő tragikus halálával kapcsolatban:

„Megdöbbenéssel értesültünk Balla Irma képviselőtársunk tragikus haláláról. Balla IrmátDebrecen Megyei Jogú Város Önkormányzata sajtát halottjának tekinti. Temetéséről később intézkedünk.”

„A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2007. április 07-én 17 óra után bejelentés érkezett, mely szerint lakásán holtan találták B. Irma 58 éves debreceni lakost. A bejelentés azonnali ellenőrzése során megállapítást nyert, hogy nevezett halálát bántalmazás okozhatta. Szakértő bevonásával soron kívül megindult nyomozás emberölés bűntett megalapozott gyanúját igazolta. Az elkövető személyének és a bizonyítékok felderítésére az intézkedések folyamatban vannak.”