Megölte élettársát, majd feladta magát egy budapesti férfi

Akt.:
Rendõrök és bûnügyi helyszínelõk a fõváros XVII. kerületében, a Domaszék közben, ahol egy meggyilkolt ember holttestét találták meg 2016. november 18-án. Az elkövetõ, egy 58 éves férfi önként feladta magát a XVII. kerületi kapitányságon, ahol elmondta, hogy korábban a lakásukban megszúrta élettársát.
Rendõrök és bûnügyi helyszínelõk a fõváros XVII. kerületében, a Domaszék közben, ahol egy meggyilkolt ember holttestét találták meg 2016. november 18-án. Az elkövetõ, egy 58 éves férfi önként feladta magát a XVII. kerületi kapitányságon, ahol elmondta, hogy korábban a lakásukban megszúrta élettársát. - © MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Budapest – Megölte élettársát, majd feladta magát egy 58 éves fővárosi férfi pénteken – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Azt írták, a férfi este önként ment a XVII. kerületi kapitányság épületébe, ahol elmondta, hogy korábban a lakásukban megszúrta élettársát.
A rendőrök a Domaszék közben megtalálták az 52 éves élettárs holttestét; megkezdték a helyszíni szemlét és a férfi elszámoltatását – olvasható a közleményben.

-MTI-