Megoldódott: már nem kopog a radiátor Miskolcon

Akt.:
Megoldódott: már nem kopog a radiátor Miskolcon
© Illusztráció - Bujdos Tibor
Miskolc – Tíz család szenved nap mint nap attól az Árpád utcán, hogy monoton, folyamatos kopogás hangzik a radiátorukból a nap 24 órájában, írtuk nemrégiben.

Az egyik lakó kereste meg az Észak-Magyarországot, mellékelte is felvételen a hangokat, és mi együtt éreztünk vele: valóban zavaró lehet folyamatosan hallgatni.

Írtunk arról is, hogy a ház lakói hiába fordultak a távhőszolgáltató céghez, hiába fordultak a lakásszövetkezethez, egy éven át nem találtak írt a problémára. Olvasónk végső elkeseredésében a miskolci önkormányzat közmeghallgatásán is elmondta problémáját, ahol végül megígérte a Mihő Kft. vezetője (bár jelezte, nem rájuk tartozik az ügy) a segítségnyújtást.

Cikkünk megjelenése után számtalan levelet kaptunk. Volt, aki jelezte, az ő házukban is fennáll ugyanez a probléma, és volt, aki megoldási javaslatokkal élt.

Reagált a cikkre Kocsis Gyula is, aki annak idején szerkesztőségünkhöz fordult. Mint írja, véleménye szerint megkeresésének hatására „a Mihő vagy a Váralja Lakásfenntartó Szövetkezet elnök asszonya komolyan vette problémáikat, és lépett az ügyben. Egyenlőre úgy néz ki, valami javítást eszközöltek. A lap szombati megjelenése előtti este a hang teljesen megszűnt, és jelenleg tünetmentesek vagyunk” – írta. Kocsis Gyula meg is köszönte a segítséget, azt, hogy végre pihenni tudnak…

Hogy mi okozta a problémát, az azonban nem derült ki. A miskolci önkormányzathoz küldött kérdéseinkre ugyanis nem érkezett válasz.

– ÉM-HM –


file6xljacki9f4mwuqicz5-1_650
Miskolc - Tíz család szenved nap mint nap, kérdés, ki tudna segíteni rajtuk. Mit szólna hozzá, ha a nap 24 órájában folyamatosan kopogna valami? Illetve három percig ütemesen hallatszana az elég erős zaj, majd egy perc után újrakezdődne? Gondolom, egyetért, hogy kínzásnak is beillene. Nos, az Árp...
hirdetés
hirdet�s