Megoldásra váró feladatok

Megoldásra váró feladatok
Bejárást tartottak kedden a Diósgyőri Sportlétesítményeket Működtető Kht. és a rendőrség munkatársai a diósgyőri stadionban.  Folyik a felújítás a DVTK stadionban 2005.10.04.

Az érdekeltek arra keresték a választ, hogy a DVTK stadion rekonstrukciós munkálatai mellett zökkenőmentesen megrendezhető-e az október 15-én esedékes DVTK – Sopron NB I-es labdarúgó mérkőzés?

– Vannak még megoldandó feladatok, tárgyalások az ügyben, azonban bizakodó vagyok – jelentette ki Nagy Béla, a DSM Kht. ügyvezetője. – A munkálatok miatt biztos, hogy nagyobb létszámú rendező személyzetre lesz szükségünk és a rendőrséggel is egyeztetnünk kell még, hiszen a stadion környékén is nagyon meglátszik a rekonstrukció. Ami egyrészt öröm, ám a találkozó biztonságos megrendezése szempontjából ebben a pillanatban probléma is.

Emlékeztető
A diósgyőri stadion-rekonstrukció miatt legutóbb – szeptember 24-én – a DVTK – Debrecen pályaválasztói jogát cserélték fel a csapatok.

Jelen helyzetben az a legbiztosabb, hogy a meccs miskolci megrendezése esetén a személygépkocsival érkező drukkerek nem tudják majd a stadion melletti parkolókat igénybe venni.

JLI