Megnyúzott borztetem az MSZP-irodánál: csak hulladék volt…

Rendőrautó az MSZP miskolci irodája előtt, ahová 2014. október 28-ára virradóra egy megnyúzott borztetemet helyeztek el
Rendőrautó az MSZP miskolci irodája előtt, ahová 2014. október 28-ára virradóra egy megnyúzott borztetemet helyeztek el - © MTI Fotó: Vajda János
Miskolc – Bíróság előtt a miskolci MSZP-iroda elé nyúzott borztetemet elhelyező férfi.

Új büntetőügy tárgyalását kezdi meg ma a Miskolci Járásbíróság. A hulladékgazdálkodás rendje megsértésének bűntette a vád a 25 éves B. B. ellen, aki 2014. október 27-ről 28-ra virradó éjszaka a Miskolci MSZP Iroda bejárata előtt lévő betonlépcsőre helyezett egy részben kizsigerelt, megnyúzott borztetemet. A nyomozás megállapította, hogy az állatot feltehetően elpusztulása után nyúzták meg. Az elhullott állat tetemének közterületen történő elhelyezése alkalmas volt a környezetnek és az emberi egészségnek a veszélyeztetésére.

Közösségi munkát kérnek

A hulladékgazdálkodás rendje megsértése bűntette miatt benyújtott vádiratban a Miskolci Járási Ügyészség köz­érdekű munka kiszabására tett indítványt.

ÉM-SZB


Előzmények:

Állati tetem az MSZP miskolci irodája előtt – hulladékgazdálkodás rendjének megsértése a vád

Miskolc, 2015. május 6., szerda (MTI) – Vádat emelt a Miskolci Járási Ügyészség egy 25 éves férfi ellen, aki tavaly októberben egy megnyúzott borz tetemét helyezte el az MSZP miskolci, Corvin utcai irodájának ajtaja elé – közölte a vádhatóság szerdán az MTI-vel. tovább »

Fenyegetés Miskolcon – MSZP: a biztonsági kamera rögzítette a történteket

Miskolc, 2014. október 28., kedd (MTI) – Az MSZP miskolci székháza előtt kedd hajnalban történteket az épület biztonsági kamerája rögzítette, a párt elvárja a rendőrségtől, hogy minél hamarabb kerítse kézre “a brutális állatkínzást elkövető embereket” – írta a szocialista párt miskolci szervezete az MTI-hez eljuttatott közleményében. tovább »

Fenyegető feliratot tettek a miskolci MSZP-iroda előtt parkoló pártautóra

Budapest, 2014. október 28., kedd (MTI) – Az MSZP miskolci irodája előtt a párt ott parkoló személyautójának szélvédőjére valaki újságból vagy szórólapokból kivágott betűkből keddre virradóra azt a feliratot írta, “Így jár minden ávós!”, az iroda ajtaja elé egy megnyúzott állati tetemet helyeztek. tovább »