Megnyílt a Gömör Expo Putnokon

Megnyílt a Gömör Expo Putnokon
Putnok – A vásár megnyitójára hatalmas tömeg sereglett össze szombaton Putnokon. Tamás Barnabás polgármester köszöntőjében azt hangsúlyozta, hogy a szlovákiai és a lengyel testvérváros küldöttei is jelen vannak.&nbsp

Április 28. és május elseje között rendezik meg Putnokon a IX. Gömör Expót. A szervezők a korábbi esztendők tapasztalatai alapján ebben az évben is nagy érdeklődésre számítanak.

Az előzetes várakozás megalapozott volt, hiszen a vásár megnyitójára hatalmas tömeg sereglett össze szombaton Putnokon. Tamás Barnabás, a gömöri város polgármestere köszöntőjében azt hangsúlyozta, hogy a szlovákiai és a lengyel testvérváros küldöttei is jelen vannak e rangos eseményen, akárcsak a térség polgármesterei . Dr. Ódor Ferenc, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés elnöke megnyitó beszédében üdvözölte a nemzetközi összefogást, a Gömör Rima Eurórégiót. Mint mondotta ez annyira bevált, hogy mintául szolgál más szervezetek számára is. Kísérő eseményként nemzetközi vadászkiállítást rendeztek, életre keltették a Serényi Gazdanapokat, továbbá nem maradt ki a programból a már hagyományosnak számító gazdasági fórum sem.

B.Gy.

Címkék: ,