Fotók: Megnyitotta a bikiniszezont Horváth Éva

Akt.:
Megnyitotta a bikiniszezont Horváth Éva
Megnyitotta a bikiniszezont Horváth Éva
Budapest – Horváth Éva kirobbanó formában van, és ezt meg is mutatta a jó idő érkezésével. A Miss Balaton by Cosmopolitan koordinátora nem egyedül érkezett a vizes kikapcsolódásra, a verseny tavalyi győztese, Király Lili és a döntős Vajda Violetta is vele tartott. A medence melletti pihenés közben Éva elárulta hol tölti legszívesebben a forró nyári napokat.

A jó idő hivatalosan is megérkezett, ennek örömére Horváth Éva és a Miss Balaton tavalyi döntősei engedélyeztek maguknak egy kis pihenést. A gyönyörű hölgyek kellemes fürdőzéssel indították el a strandszezont, miközben Éva elmesélte hogyan pihen majd, ha beköszönt az igazi hőség.


horvath_eva_versenykoordinator


„Napimádó vagyok, így nyáron, amikor csak lehetőségem adódik, kifekszem barnulni. Szerencsére jó géneket örököltem, nem szoktam leégni, csak az arcomat szoktam egy nagyobb kalap árnyékával védeni. A vízbe csak egy láblógatás erejéig sétálok be, nem vagyok az a lubickolós típus, de egy vadvízi evezésre bármikor igent mondok” – árulta el Éva.


kiraly_lili_es_vajda_violetta


A mindig csúcsformában lévő modellnek nem sok ideje jut nyáron a pihenésre, hiszen a Miss Balaton by Cosmopolitan koordinátoraként már a verseny kezdetétől felügyeli és segíti a lányok felkészülését. Természetesen előfordul, hogy van idő a kikapcsolódásra, ilyenkor Éva a már jól bevált helyekre vonul vissza feltöltődni.


kiraly_lili


„Ha nyár és pihenés, akkor belföldön csak a Balaton jöhet szóba. Gyerekkoromban rengeteg időt töltöttem a „magyar tenger” partján és ez a kötődés a mai napig megmaradt. Külön öröm számomra, hogy a szépségverseny felkészítő tábora és a döntő is Balatonfüreden lesz, így ha a munka mellett lesz néha időm, akkor biztos, hogy kifekszem kicsit a partra” – mesélte Éva.

A verseny szervezői június 6-ig várják a 18 és 28 év közötti hölgyek jelentkezését. További információ: www.missbalaton.hu.

– Kovács Tamás –