Megnyitott a tállyai és a Dereszla Turisztikai Információs Pont

Erdőbénye infopont
Erdőbénye infopont - © Tokaj-Hegyalja, Taktaköz, Hernád-völgye TDM
2011. június 1-jén megnyitott a tállyai információs iroda és a Deerszla információs iroda a Bodrogkisfalud és Bodrogkeresztúr határán található Dereszla Vinotékában. A Tokaj-hegyalja, Taktaköz, Hernád-völgye TDM szervezet által fenntartott információs irodákban (Tarcal: Hat Puttonyos Borfalu Információs Iroda, Erdőbényei Információs Iroda, Tourinform Tokaj, Szerencs: Világörökségi Kapuzat és a most megnyílt két új infoponton) azonos szolgáltatásokkal várják […]

2011. június 1-jén megnyitott a tállyai információs iroda és a Deerszla információs iroda a Bodrogkisfalud és Bodrogkeresztúr határán található Dereszla Vinotékában.

A Tokaj-hegyalja, Taktaköz, Hernád-völgye TDM szervezet által fenntartott információs irodákban (Tarcal: Hat Puttonyos Borfalu Információs Iroda, Erdőbényei Információs Iroda, Tourinform Tokaj, Szerencs: Világörökségi Kapuzat és a most megnyílt két új infoponton) azonos szolgáltatásokkal várják a vendégeket. Azon túl, hogy ingyenes térképekkel, kiadványokkal segítik az eligazodást a borvidék déli részén és a Taktaköz, valamint a Harangodi kistáj területén, az információs pontokon megvásárolhatók a garantált programokra a belépők, szálláshelyet és programokat lehet foglalni, s képeslapok, valamint a helyi kézművesek bevonásával egyedi ajándéktárgyak is várják az érdeklődőket.

A szervezet ebben az évben új letéphetős térképeket jelentetett meg a szezonra a könnyebb eligazodás érdekében, így Tokajról, Tarcalról, Szerencsről, Rátkáról, Tállyáról és Erdőbényéről már elérhető az eligazodást nagyban segítő térkép az információs irodákban és a TDM tag szolgáltatóknál is.

Címkék: