Helyi közélet

2018.02.02. 14:44

MVK: Péntek délután forgalomkorlátozás a Villanyrendőrnél

Miskolc - 2018. február 2-án, 15:40-től várhatóan 15:55-ig a Miskolci Farsang megnyitó ünnepsége miatt lezárják a Széchenyi István utca – Kazinczy Ferenc utca kereszteződést.

Miskolc - 2018. február 2-án, 15:40-től várhatóan 15:55-ig a Miskolci Farsang megnyitó ünnepsége miatt lezárják a Széchenyi István utca – Kazinczy Ferenc utca kereszteződést.

Ebben az időszakban a Hősök tere megállóhelyet áthelyezik a Földes Ferenc Gimnázium mellé, a Villanyrendőr megállóhelyet az autóbuszok és villamospótló járatok nem érintik, és változik az Auchan 1-es, a 14-es, a 34-es, a 35-ös, a 35R jelzésű, valamint a 43-as, 44-es autóbuszok és a villamospótlók közlekedése.

  • A belváros felé a 14, 34, 35, 35R, 43 és 44 jelzésű autóbuszok a Hősök tere ideiglenes megállóhely után a Villanyrendőr helyett a Centrum és a Szemere utca megállóhelyen (Pizza Tábor) állnak meg. Ezt követően útvonaluk változatlan.
  • Szintén a belváros felé az Auchan 1-es autóbusz a Villanyrendőr és Szemere utca helyett a Centrum és a Vörösmarty Mihály utca megállóhelyen áll meg. A Vörösmarty városrésztől útvonala változatlan.
  • A Repülőtér irányába a 14-es autóbusz a Népkert után a Villanyrendőr helyett a Vörösmarty Mihály utcán és a Centrumnál áll meg. A Hősök tere megállóhelytől útvonala változatlan.
  • A villamospótló autóbuszok a várhatóan 15 perces lezárás idején nem érintik a Villanyrendőr, Hősök tere, Szemere kert megállót, helyette a Centrum/Szinvapark, Szemere utca, Erzsébet tér megállóban állnak meg. A Malomszög utcától útvonaluk változatlan.
  • Forrás: mvkzrt.hu.


    [related-post post_id="3752825"]

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában